Lägerelden

Lägerelden

De flesta tar hand om kroppen, tränar, går på gym eller annat för att hålla sig i form. De vet att den muskel de ”besöker” kommer att växa. Därför tränar de kontinuerligt.

Precis som ett instrument behöver stämmas och din dator behöver uppdateras behöver knoppen också återställa sig då och då. Lägerelden är stället där ditt sinne får möjlighet att återställa sig till sitt naturliga tillstånd, som är lugn, harmoni och glädje.Vi slår oss ner som den vi är, runt den sprakande (fiktiva) varma lägerelden. Bortom alla etiketter vi satt på oss själva och andra. Här hämtar vi andan och stämmer vårt instrument. Allt syftar till att komma hem i sig själv, bli självmedveten och träna inre ledarskap.
När vi är medvetna får vi förståelse för att vi kan välja vilken röst inom oss som ska få vårt fokus. Är det den stränga dömande rösten eller den mjuka vänliga?

Ni kommer att märka att alla människor är mer lika än olika, vi har alla samma längtan och önskan. Ibland har vi själva eller kanske de andra, bara ”lite otur när vi/de tänker”. Då har vi omedvetet valt att lyssna till rädslans röst.
Men vi har alltid möjlighet att välja om, så att vi hittar rätt. Ibland flera gånger, men det gör ingenting.

Min roll är att vara processledare, den som håller dig på banan,

Lägereldarna berör, det blir mycket skratt och igenkänningsfaktorn är hög.

För er som vill dra nytta av gruppens underbara dynamik. Vi träffas i mindre grupper. 

För privatpersoner (Hålls terminsvis kontakta mig för info om kursstart) Skräddarsys för företag, organisationer och skolor. Kan med fördel användas till samsyn för arbetsgrupper, konflikthantering m.m.

Jeanette Östling inSpirationDomherrevägen 18
218 32 Bunkeflostrand
+46 708 76 59 60
jeanette@ostlinginspiration.se