Nyheter

MINDFULNESS – LYSSNA TILL DITT HJÄRTA

Att lyssna till sitt hjärta betyder att man kan navigera i livet efter en inre medveten vishet. Att lyssna till svaren i sitt hjärta, istället för att leta efter bekräftelse och svar utanför.

De flesta lever sina liv genom att reagera och agera på sina rädda, osynade tankar. Dessa tankar är oftast dömande, både gentemot andra och sig själv. De handlar om gårdagen, ånger och skuld, det man borde ha gjort eller inte gjorde. Hur andra borde vara eller inte vara för att man själv ska må bra. Eller om oro för en framtid, baserat på det som redan varit. Tankar som upprepar sig likt en tvättmaskins snurrande i skallen, om och om igen.

Tankar skapar känslor och känslorna skapar liknande tankar på samma tema, så håller det på… Först när vi stannar upp, blir medvetna om hur vårt sinne okontrollerat far och flyger, kan vi börja se mönster på hur det påverkar vårt liv. Vi blir klarsynta och kan välja att inte identifiera oss med våra tankar utan låta ogynnsamma tankar få passera utan att lägga så stor vikt vid dem.  Vi blir mindfulla

Allt vi behöver finns i var och en av oss. Det är inte bara några få förunnat. Linsen genom vilken vi betraktar oss själva och världen behöver bara putsas lite då och då.

Vill du få verktyg till att leva mer i nuet? Bryta ovanans makt, bli stabil inombords, reducera stress, få bättre självkännedom, vara mer varsam och vänlig mot dig själv och andra, bli mer kreativ? Listan kan göras lång.

Allt detta och mer ger mindfulness.

Kurs 1 (fm) startar torsdag 2018-09-20 kl.10-12.
Vi träffas under 2 timmar, 5 torsdagar i följd. Kursavslut 2018-10-18.

Kurs 2 (kväll) startar torsdag 2018-09-20    kl. 18-20.
Vi träffas under 2 timmar, 5 torsdagar i följd. Kursavslut 2018-10-18

 Investering i dig själv: 1500kr/kurs.

(Har du tillgång till friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda)
För dig som så önskar, går det bra att delbetala på 2 ggr) Anmälan är bindande och betalning ska vara gjord innan kursstart.

Kurslokal: Kvartersgård 4, röd byggnad på Klockarejorden i Svedala
intill Kantorsvägen 118 (gula radhuslängor)

Sista anmälningsdag är den 14/9

Kursstart sker om minst 6 deltagare anmält sig. Max 12 deltagare/kurs

Kursledare: Jeanette Östling, Mindfulness-instruktör.

Anmäl dig via mail eller ring.
jeanette@ostlinginspiration.se Telefon: 0708-76 59 60

Varmt välkommen!